مافین شکلات چیپسی یکی از شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار می باشد که میان وعدهای مناسب برای پذیرایی و مهمانی است و با روشی راحت و سریع درست میشود.
مواد اولیه مافین شکلات چیپسی :
▢ ۳ فنجان آرد همه منظوره معادل ۴۲۰ گرم
▢ ۱ فنجان شکر معادل ۲۰۰ گرم
▢ ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
▢ ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
▢ ¼ قاشق چایخوری نمک
▢ ۱ فنجان باترمیلک معادل ۲۴۵ گرم
▢ ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
▢ ¼ فنجان کره ذوب شده معادل ۴ قاشق غذاخوری
▢ ¼ فنجان روغن معادل ۴ قاشق غذاخوری
▢ ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
▢ ۱ و ¼ فنجان چیپس شکلات (تقسیم شده) یا مخلوطی از چیپس شکلات و تکه های شکلات
روش تهیه مافین شکلات چیپسی :
۱٫ فر را با دمای ۳۹۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید و روی سینی مافین را با اسپری اسپری کنید. کنار بگذارید.
۲٫ آرد همه منظوره را در کاسه ای الک کرده و شکر سفید و قهوه ای، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. با هم مخلوط کنید.
۳٫ باترمیلک را به یک ظرف اندازه گیری اضافه کنید و سپس تخم مرغ ها، کره آب شده، روغن و عصاره وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
۴٫ آن را روی مواد خشک بریزید و در خمیر غلیظی مخلوط کنید. بیش از حد مخلوط نکنید.
۵٫ ۱ فنجان شکلات چیپسی اضافه کنید و داخل خمیر بریزید.
۶٫ خمیر را به طور مساوی بین پارتیشن های مافین سینی مافین آماده شده خود تقسیم کنید.
۷٫ ¼ فنجان شکلات چیپسی باقیمانده را مستقیماً روی هر مافین اضافه کنید.
۸٫ آنها را در فر قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید.
سپس دما را به ۱۶۰درجه سانتی گراد کاهش دهید و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا روی آن کمی قهوه ای شود و خلال دندانی که در یکی از مافین ها قرار داده اید تمیز بیرون بیاید (شکلات ذوب شده اشکالی ندارد).
۹٫ اجازه دهید مافین ها چند دقیقه خنک شوند و سپس آنها را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
شما در ادامه می توانید فیلم آموزشی این مافین های خوشمزه را نیز تماشا کنید.
شما می توانید انواع آرد مورد نیاز خود را از طریق مجموعه صدف آرد با کیفیتی عالی و قیمت مناسب تهیه کنید.