در این قسمت دستور پخت کیک گورخری را برای دوستان به اشتراک می گذاریم.
مواد اولیه:
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱ فنجان
- روغن ۳/۴ فنجان
- شیر ۱/۲ فنجان
- آرد ۲ تا ۳ فنجان
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل
- نمک
طرز پخت کیک گورخری:
۱٫ تخم مرغ ها را با شکر، کمی نمک، روغن و شیر مخلوط کنید. این خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
۲٫ به یکی از نیمه ها، ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۱٫۳ فنجان آرد و مقداری عصاره وانیل اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
۳٫ به نیمه دیگر، آنچه از آرد باقی مانده است (۱ فنجان) ، ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و پودر کاکائو اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
۴٫ در یک قالب چرب، ۳ قاشق غذاخوری از مایه کاکائو را در وسط قرار دهید.
۵٫ ۳ قاشق غذاخوری از خمیر وانیل را در وسط خمیر شکلاتی قرار دهید. ( مطابق شکل بالا )
۶٫این مراحل را هر بار ۳ قاشق غذاخوری تکرار کنید. ( مطابق شکل بالا )
۷٫ ۴۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) بپزید.
۸٫ اکنون کیک گورخری شما آماده است.
در ادامه فیلم آموزشی رو هم براتون گذاشتم. امیدوارم راضی باشید.