در این قسمت دستور پخت کیک گورخری را برای دوستان به اشتراک می گذاریم.
![طرز پخت کیک گورخری](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/11/zebra-cake1-1.jpg)
مواد اولیه:
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱ فنجان
- روغن ۳/۴ فنجان
- شیر ۱/۲ فنجان
- آرد ۲ تا ۳ فنجان
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل
- نمک
![](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/11/zebra-cake1-2.jpg)
طرز پخت کیک گورخری:
۱٫ تخم مرغ ها را با شکر، کمی نمک، روغن و شیر مخلوط کنید. این خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
![](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/11/zebra-cake1-3.jpg)
۲٫ به یکی از نیمه ها، ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۱٫۳ فنجان آرد و مقداری عصاره وانیل اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
![](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/11/zebra-cake1-5.jpg)
۳٫ به نیمه دیگر، آنچه از آرد باقی مانده است (۱ فنجان) ، ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و پودر کاکائو اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
![](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/11/zebra-cake1-4.jpg)
۴٫ در یک قالب چرب، ۳ قاشق غذاخوری از مایه کاکائو را در وسط قرار دهید.
![](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/11/zebra-cake8.jpg)
۵٫ ۳ قاشق غذاخوری از خمیر وانیل را در وسط خمیر شکلاتی قرار دهید. ( مطابق شکل بالا )
![](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/11/zebra-cake1-6.jpg)
۶٫این مراحل را هر بار ۳ قاشق غذاخوری تکرار کنید. ( مطابق شکل بالا )
![](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/11/zebra-cake1-7.jpg)
۷٫ ۴۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) بپزید.
![](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/11/zebra-cake1-1-1.jpg)
۸٫ اکنون کیک گورخری شما آماده است.
در ادامه فیلم آموزشی رو هم براتون گذاشتم. امیدوارم راضی باشید.