طرزپخت کیک گورخری + فیلم

در این قسمت دستور پخت کیک گورخری را برای دوستان به اشتراک می گذاریم.

 

طرز پخت کیک گورخری
طرزپخت کیک گورخر

مواد اولیه:

  • تخم مرغ                ۴ عدد
  • شکر                    ۱ فنجان 
  • روغن                  ۳/۴ فنجان
  • شیر                     ۱/۲ فنجان 
  • آرد                      ۲ تا ۳ فنجان
  • بیکینگ پودر          ۱ قاشق چایخوری 
  • کاکائو                   ۲ قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل
  • نمک

طرز پخت کیک گورخری:

۱٫ تخم مرغ ها را با شکر، کمی نمک، روغن و شیر مخلوط کنید. این خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.

۲٫ به یکی از نیمه ها، ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۱٫۳ فنجان آرد و مقداری عصاره وانیل اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.

۳٫ به نیمه دیگر، آنچه از آرد باقی مانده است (۱ فنجان) ، ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و پودر کاکائو اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.

۴٫ در یک قالب چرب، ۳ قاشق غذاخوری از مایه کاکائو را در وسط قرار دهید.

۵٫ ۳ قاشق غذاخوری از خمیر وانیل را در وسط خمیر شکلاتی قرار دهید. ( مطابق شکل بالا )

۶٫این مراحل را هر بار ۳ قاشق غذاخوری تکرار کنید. ( مطابق شکل بالا )

۷٫ ۴۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) بپزید.

۸٫ اکنون کیک گورخری شما آماده است.

در ادامه فیلم آموزشی رو هم براتون گذاشتم. امیدوارم راضی باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.