کاربرد آرد سمولینا

صفحه اینستاگرام فروشگاه خرید عمده پشتیبانی واتس آپ

کاربرد آرد سمولینا چیست؟ موارد استفاده از آن چیست؟ و از فواید این آرد چه می دانید؟

سمولینا یا ایرمیک از ریشه ی ایتالیایی سمولو به معنای سبوس گرفته شده است.

آرد سمولینا

 سمولینا یا ایرمیک از ریشه ی ایتالیایی سمولو به معنای سبوس گرفته شده است. این آرد از دانه های گندم دوروم سخت ترین انواع گندم به دست می آید.

آرد سمولینا دارای رنگدانه های طبیعی زرد رنگ است. خواص آنتی اکسیدانی دارد. ساختار آرد سمولینا و نوع گندم مصرفی آن کاملا با آرد نول متفاوت می باشد. می توانید با مطالعه مقاله آرد نول چیست؟ اطلاعات بهتر و دقیق تری از آرد نول به دست آوردید.

از جمله خواص آرد سمولینا می توان به مقادیر فراوان پروتئین، ویتامین، املاح و مواد مغذی آن اشاره کرد.

موادمغذی موجود در گندم دوروم طی فرآیند این دانه ها از دست می رود.

آرد سمولینا به شکل آرد غنی شده بازار می شود. در واقع برای حفظ خواص آرد سمولینا، دوباره مواد مغذی را به آرد سمولینا اضافه می کنند.

در نتیجه آرد سمولینای غنی شده بیشترین سطح ویتامین و مواد معدنی را  خواهد داشت.

آرد سمولینا علاوه بر گندم از برنج و ذرت نیز تهیه می شود که در این صورت سمولینا ی برنج و سمولینای ذرت حاصل می گردد.

 در این قسمت قصد داریم با خواص آرد سمولینا و موارد استفاده از آرد سمولینا آشنا شویم.

خواص آرد سمولینا

در ۵۶ گرم آرد سمولینای غنی شده و نپخته، ۱۹۸ کالری، ۴۰ گرم کربوهیدرات، ۷ گرم پروتئین، ۷ درصد نیاز روزانه فیبر و مقداری ناچیز چربی وجود دارد.

سمولینا سرشار از ویتامین های گروه B می باشد. درنتیجه نقش مهمی در تبدیل غذا به انرژی دارد.

آرد سمولینا منبع غنی آهن و منیزیم است.

در نتیجه به تولید سلول های قرمز خون، کنترل قند خون و سلامت قلب کمک می کند.

۱٫ آرد سمولینا و سلامت قلب

آرد سمولینا سرشار از فیبر می باشد. مواد غذایی حاوی فیبر با کاهش کلسترول و فشار خون به سلامت قلب کمک می کنند.

از طرفی باید گفت سمولینا غنی از منیزیم می باشد.

منیزیم نقش مهمی در جلوگیری از بیماری های قلبی و سکته دارد.

۲٫ آرد سمولینا و تناسب اندام

برای ما این طرز تفکر وجود دارد که مصرف ماکارانی باعث افزایش وزن می شود.

اما جالب است بدانید آرد سمولینا موجود در ماکارانی سرشار از فیبر است.

غذاهای سرشار از فیبر باعث احساس سیری می شوند و این سیری مانع از پرخوری و در نهایت مانع از اضافه وزن می شود.

از کاربرد آرد سمولینا می توان به تهیه ماکارانی، کیک و شیرینی اشاره کرد.
آرد سمولینا

کاربرد آرد سمولینا

با توجه به خاصیت آرد سمولینا از این آرد در مصارف گوناگون استفاده می شود.

مصرف سمولینا از بهترین ماده در رژیم غذایی سالم مردم جهان است. در خاورمیانه از آرد سمولینا برای دسر استفاده می شود.

به عنوان مثال در شمال هند از این آرد برای درست کردن شیرینی هایی مثل سوجی حلوا استفاده می کنند.

برای تهیه حلوا با آرد سمولینا، آرد سمولینا را به رنگ قهوه ای درآورده و با کره و شکر و… ترکیب می کنند.

آرد سمولینا در شیرینی نیز می تواند جایگزین آرد معمولی شود.

تولید ماکارونی با آرد سفید کار دشواری است.

علت آن هم کاهش کیفیت ماکارانی از جمله وا رفتن و خوب شکل نگرفتن آن می باشد.

به همین دلیل برای تهیه ماکارانی از آرد سمولینا استفاده می شود.

 سمولینا موجود در ماکارونی از چسبیدن ماکارونی هنگام پخت جلوگیری می کند.

 بیشترین و رایج ترین کاربرد آرد سمولینا در تولید ماکارونی می باشد. به عبارتی برای افزایش کیفیت محصولات خمیری استفاده می شود.

گرچه هنوز مصرف آرد سمولینا در ایران رایج نیست اما از دیگر موارد استفاده از آرد سمولینا می توان به استفاده از این آرد در تهیه غلات صبحانه، پودینگ و کوسکوس اشاره کرد.

همچنین تهیه فرنی با آرد سمولینا نیز خوشمزه و رایج است.

برای ترد شدن خمیر نان می توانید چند قاشق چای خوری آرد سمولینا به آرد معمولی اضافه کنید.

می توانید سمولینا، عسل و عصاره وانیل را به شیر در حال جوش اضافه کنید و در تهیه پودینگ با غلات داغ از آن استفاده کنید.

برای غلیظ کردن ترشی و سس می توانید چند قاشق سمولینا به آن اضافه کنید.

قبل از کباب کردن سیب زمینی کمی آرد سمولینا روی آن بپاشید تا ترد تر شود.

آرد سمولینا برای پخت کیک

از آرد سمولینا مانند آرد نول می توان برای پخت کیک استفاده کرد. برای داشتن اطلاعات کامل درباره آرد نول مقاله آرد نول چیست؟ را مطالعه بفرمایید.

از موارد دیگر کاربرد آرد سمولینا استفاده از آن برای پخت کیک است. آرد سمولینا علاوه بر خواص بسیار زیادی که دارد می تواند طعم خوشمزه ای را نیز به کیک بدهد.

 برای طرز تهیه کیک با آرد سمولینا به ۱٫۵ پیمانه آرد سفید، ¾ پیمانه آرد سمولینا، ۱٫۵ قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۶ عدد تخم مرغ، ۱ قاشق چایخوری وانیل، یک پیمانه شکر، ¾ پیمانه شیر، ¾ پیمانه روغن مایع، ½ پیمانه پودر نارگیل و مغز پسته و بادام نیاز دارید.

طرز تهیه کیک با آرد سمولینا

ابتدا پخت کیک با آرد سمولینا زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را در ظرف جداگانه می زنیم تا پف کند.

سپس شکر و وانیل را به زرده اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا به رنگ کرم درآید.

دانه های شکر کاملا در آن حل شود.

بعد شیر و روغن را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم.

مواد را به سفیده افزوده و کمی هم می زنیم.

آرد الک شده، آرد سمولینا و بیکینگ پودر را در مرحله ی آخر می افزاییم و هم می زنیم.

در نهایت می توانید پودر نارگیل و مغز پسته را به سلیقه خود به مواد اضافه کنید.

مواد را در قالب که از قبل کف آن را چرب کرده و آرد پاشیدید بریزید و در دمای ۱۶۰ درجه ی فر قرار دهید.

صدف آرد:

آرد سمولینا در صدف آرد به صورت خرده و عمده به فروش می رسد.

مشتریان و متقاضیان آرد سمولینا می‌توانند جهت خرید اینترنتی نسبت به ثبت سفارشات خود در فروشگاه صدف آرد اقدام نمایند.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.